Про нас пишуть ЗМІ

Побачив світ 5-й номер Журналу "Домашние цветы", в якому журналісти видання розповіли своїм читачам про наш торф'яний субстрат "PEATFIELD".

Для написання статті Видавництву "ТОЛОКА" були надані зразки субстрату PEATFIELD для детальнішого вивчення його складу, а також опис усього технологічного процесу виготовлення на нашому заводі, відеофільм про процес видобування і виробництва - словом, уся інформація, яка допомогла журналістам зробити реальні об'єктивні висновки про високу якість продукції нашій ТМ.

Нам дуже приємна і значуща оцінка, зроблена досвідченими співробітниками профільного видання, адже, за їх словами, "Торф'яні субстрати PEATFIELD на основі суміші торфов різної міри розкладання мають декілька переваг в порівнянні із зарубіжними субстратами, що імпортуються, не кажучи вже про вітчизняні. Це висока пористість і насиченість киснем... Це бактерицидні властивості сфагнуму, який перешкоджає розвитку патогенов... Ця відсутність насіння бур'янів в торфі і натуральні складові, які підтримують необхідний аквабаланс". Повну статтю можна прочитати тут.

Журнал "Домашние цветы" - все про вирощування кімнатних рослин! Ви дізнаєтеся, як добитися швидшого і пишнішого цвітіння. Як захистити улюблені рослини від хвороб і шкідників. Як розмножити найбільш простим і ефективним способом. Своїм особистим досвідом вирощування іпіклуванню про квіти діляться квітникарі-любителі і професіонали - кандидати і доктори біологічних наук. "Домашние цветы" - журнал для справжніх любителів кімнатних квітів.